چگونه مبل پارچه ای را در منزل بشوییم؟
امروزه استفاده از مبلمان در خانه و محیط اداری کاملا رایج است. استفاده مداوم از مبلمان آنها را نیازمند نظافت میکند. برای نظافت مبلمان میتوانید از یک مبلشویی معتبر کمک بگیرید یا در صورتیکه اطلاعات کافی دارید خودتان دست به کار شوید. شستشوی مبل پارچه ای، اگر به درستی انجام نشود میتواند باعث خرابی پارچه، پوسیدگی اسکلت چوبی، ایجاد بوی بد، کاهش طول عمر مبلمان و حتی ایجاد محیط ناسالم شود. بنابراین در صورتیکه مهارت کافی را ندارید از یک مبلشویی مجرب کمک بگیرید. در ادامه این مقاله به نحوه صحیح شستشوی مبل پارچه ای پرداخته خواهد شد.
مراحل شستشوی مبل پارچه ای
- دفترچه مبلمان را به طور کامل مطالعه کنید
قبل از شستشوی مبل پارچه ای ابتدا باید دفترچه مبلمان را به طور کامل مطالعه کنید تا با استفاده از اطلاعات آن بتوانبد به راحتی اطلاعاتی درباره نحوه پاک کردن لکه ها و شستشوی مبلمان کسب کنید. دفترچه مبلمان را بررسی کنید تا مطمئن شوید که روش شستشویی که انتخاب میکنید، با مواد پارچهای مبلمانتان سازگار است. همچنین، از دستورات روی برچسب درباره دمای آب، دمای خشککن و نحوه خشک کردن پارچه پیروی کنید.
- کشیدن جاروبرقی یا استفاده از برس نرم برای پاکسازی گرد و غبار
در گام بعد باید تمامی کوسن ها و تشک های مبل برداشته شود تا تمامی گرد و خاک و الودگیهای موجود در بین تشک ها و کوسن ها بوسیله جاروبرقی تمیز شود. برای برطرف شدن گرد و خاک روی تشک ها و کوسن ها را هم بوسیله جاروبرقی تمیز کنید. اگر مایل هستید میتوانید برای برطرف شدن گرد و خاک به جای جاروبرقی از یک برس نرم هم میتوانید استفاده کنید.
- تست رنگ پارچه
برای اینکه مطمئن شوید پارچههای مبلمانتان قابل شستشو هستند، ابتدا روی یک قسمت پنهان از پارچه تست رنگ انجام دهید. اگر رنگ پارچه پس از شستشو تغییر نکرد، به راحتی میتوانید پارچه مبلمان خود را را شستشو دهید.
- حذف لکهها
پیش از شروع شستشو، باید لکههایی که روی پارچه هستند را حذف کنید. اینکار را با استفاده از لکهبر، یک حوله خیس یا انواع دیگر پاک کننده های سازگار با نوع پارچه مبلمان انجام دهید. توجه داشته باشید که لکههای سخت باید قبل از شستشو حذف شوند.
- شستشوی پارچه های مبل
اگر روکش های مبل شما قابلیت جداسازی دارند میتوانید آنها را جدا کرد و بوسیله ماشین لباسشویی بشویید. فقط توجه داشته باشید که پارچه های مبل نباید با آب داغ شسته شود و شوینده های مناسب با نوع پارچه مبل خود را انتخاب کنید تا به بافت و رنگ آن آسیبی نرسد. اگر قابلیت جدا شدن روکش های مبل شما وجود ندارد بوسیله یک اسفنج مرطوب و مواد شوینده مناسب سطح مبلمان را تمیز کنید. توجه داشته باشید که اسفنج شما نباید خیلی خیس باشد و از مواد شوینده با رایحه قوی یا حساسیت زا استفاده نکنید.
- خشک کردن
بعد از شستشو، بهتر است پارچه را بهطور طبیعی خشک کنید. بهترین روش برای خشک کردن پارچه، آویزان کردن آن در محلی بدون رطوبت و خنک با تهویه مناسب یا در فضای باز و به دور از تابش مستقیم خورشید است. اگر شما به هر دلیلی نمیتوانید پارچه را بهطور طبیعی خشک کنید، میتوانید از خشککن استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که از برنامه با دور پایین برای خشک کردن استفاده کنید. اگر بوسیله اسفنج مبلمان را تمیز کرده اید بوسیله یک دستمال خشک رطوبت مبل را تا جای ممکن خشک کنید و تا زمانی که خشک نشده است از مبلمان استفاده نکنید.
برای جلوگیری از بروز بوی نامطبوع بهتر است روکش مبلمان در فضای باز خشک شوند و اگر امکان قرار دادن مبلمان در مجاورت مستقیم هوای آزاد وجود ندارد پنجره ها را باز کنید تا هوا گردش کند. وجود رطوبت در روکش مبل میتواند زمینه را برای رشد باکتریها در مبل و ایجاد بوی نامطبوع ایجاد کند. همچنین میتواند در بلند مدت منجر به پوسیدگی بافت پارچه ی مبل شود.
نکاتی برای افزایش عمر مبلمان
- همانطور که قبلا هم گفته شد، پیشگیری از بروز لکه بر روی مبلمان پارچهای بهتر از پاککردن آن است. باید از سیگار کشیدن و مصرف غذا و نوشیدنی در مجاورت مبلمان پارچهای اجتناب کرد.
- هر چند که شستشوی مبلمان پارچهای برای نگهداری و سلامت آن ضروری است، اما برخی از نکات دیگری نیز برای نگهداری و تعمیر آن وجود دارد. برای مثال، هر شش ماه یکبار، مبلمان پارچهای را بهتر است با کمک بخارشوی تمیز کنید تا پارچههای آن کیفیت و رخشندگی خود را حفظ کند.
- همچنین، برای جلوگیری از خراشیدن پارچه های مبل از برس های فلزی و با بافت سفت استفاده نکنید.
- درصورت داشتن حیوان خانگی، میتوانید از روکشهای مخصوص مبلمان استفاده کنید تا پارچههای آن را در برابر خراشیدگی حفظ کنید.
- در صورت وجود خرابی در مبلمان پارچهای، باید با تعمیرکار مجرب تماس گرفته و تعمیر آن را به او بسپارید. برای مثال، در صورت پاره شدن یا سوراخ شدن پارچهها، باید آنها را تعمیر کرد تا جلوی خرابی بیشتر گرفتگی پارچه را بگیرد.
نتیجهگیری:
درکنار نقاط قوت مبلمان پارچهای، نقاط ضعف آن را نیز باید مدنظر قرار داد. از این رو، شستشوی مبل پارچه ای باید با احتیاط و با استفاده از شویندههای مناسب انجام شود. همچنین، باید در نگهداری و تعمیر آن نیز دقت کافی را داشت. پارچههای مبلمان پارچهای در معرض خطراتی مانند لکهها، خرابی، گرفتگی و حتی سوختگی هستند، بنابراین برای جلوگیری از بروز آسیب در زمان شستشو، نیاز به دقت و احتیاط زیادی است. مجموعه مبلشویی ارائه کننده خدمات مبلشویی در حصارک، مهرویلا و سایر نقاط کرج میباشد. در صورت تمایل برای دریافت خدمات میتوانید با شماره 02634218859 تماس حاصل نمایید.
برچسب: محلول شستشوی مبل پارچه ای، شستشوی مبل پارچه ای در منزل، شستشوی مبل، تميز كردن مبل پارچه اي، شستشوی مبل پارچه ای در خانه، شستن مبل پارچه ای با شامپو فرش، شستشوی پارچه مبل، شستن مبل با بخارشو،، طریقه شستن مبل پارچه ای، شستن مبل پارچه ای در منزل، شستن مبل در منزل، روش شستشوی مبل پارچه ای